Over DA
Wij staan voor deskundig en persoonlijk advies en een vriendelijke service in onze drogisten.

Internationaal
DA is een merk dat is gebouwd op iets betekenen voor een ander. DA is opgericht in de Tweede Wereldoorlog (1942) met als gedachte dat drogisten elkaar moeten helpen. Nog altijd maakt de combinatie van internationaal en lokaal de DA formule zo uniek. Binnen het samenwerkingsverband van DA spelen de zelfstandige ondernemers een hoofdrol. Zij kennen het eigen lokale marktgebied als geen ander en weten wat hun klanten beweegt.

Onze Missie:
DA helpt de klant bij het managen van de eigen verzorging en gezondheid’
Onze Visie:
DA is de gids voor jouw dagelijkse gezondheidsvragen. DA spreekt over positieve gezondheid omdat DA uw gezondheid ziet als een totaalbegrip. Positieve gezondheid gaat de klant helpen bij het managen de eigen gezondheid en dat doet DA met advies, producten en diensten die bijdragen aan een goede verzorging, een goede gezondheid, er zo goed mogelijk uitzien en een goed gevoel.DA maakt het mogelijk. De klant heeft de controle.

Uniek assortiment
In onze winkels vind je een uniek assortiment, tot wel ruim 23.000 artikelen. Significant meer dan andere grote ketens in onze branche. Een speciale rol spelen onze lokale Surinaamse producten en onze huismerkartikelen, die in een modern DA-jasje, onze klanten vertrouwde kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.
MOOI FRIS GEZOND
Iedereen wil gezond zijn en blijven. Lekker in je vel zitten, omdat je goed voor je lijf zorgt. En je schoonheid nog mooier laten uitkomen. Zodat je volop van het dagelijks leven kunt genieten. Bij DA begrijpen we dat als geen ander. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, hebben we alle producten in onze winkels daarom in drie werelden ingedeeld: fris, gezond en mooi.

FRIS
De wereld Fris staat voor het vertrouwde drogisterij assortiment, waarin alles voor je persoonlijke verzorging verkrijgbaar is.
GEZOND
Binnen de wereld Gezond treft je o.a. natuurproducten, vitamines, medicamenten en producten voor wondverzorging.
MOOI
Mooi staat voor cosmetica, verzorging en parfumerie.


DA..De drogist met aandacht...
Nieuws & Updates
31
Dec
DIO en DA.... SAMEN VERDER!
D.I.O. en DA, twee krachtige Drogisterij winkelformules, hebben samengebundeld 400 zelfstandige drogisterijen in Nederland. D.I.O. en DA zijn overeengekomen samen te gaan werken onder 1 naam: DA. Hierdoor ontstaat een ni...
31
Dec
10 x waar je direct mee moet stoppen als je meer wilt ontspannen
Sta jij weleens stil bij de dingen die je stress geven? Ben je al helemaal zen of kan het allemaal nog wel wat meer ontspannen? Als je met deze tien dingen stopt, ben je straks helemaal relaxed. STOP MET ONNODIGE VER...
01
Apr
Van D.I.O. Flex naar D.I.O Coppename!
Wat misschien voor vele op een 1 april mop leek, was voor ons een heugelijk feit. D.I.O. Coppename heeft op 1 April 2017 haar deuren mogen openen voor het surinaamse volk. We zijn ook heel trots om aan te kondigen dat w...