Over DA
DA Drogisterijen Suriname N.V. is een lokaal franchisebedrijf met 6 winkels in Suriname, Zuid-Amerika. De franchise is van Nederlandse afkomst en exploiteert ±300 winkels in Nederland. Het franchiseconcept: baas in eigen winkel, maar dan wel onder de paraplu van een formule.

Geschiedenis:
De oer-Hollandse drogisterijformule D.I.O. van FACO heeft voet aan Surinaamse grond gezet. De Surinaamse ondernemer Rodrigues had al vroeg de visie om aan de vraag van drogisterijen in Suriname te voldoen door in 2009 de eerste franchise te openen.

Gedreven door het groot succes van zijn franchise, besloot de eigenaar Rodrigues de Nederlandse drogisterij formule verder uit te breiden.

Missie:
DA helpt de klant bij het managen van de eigen verzorging en gezondheid.

Visie:
DA is de gids voor de dagelijkse gezondheidsvragen. DA spreekt over positieve gezondheid, omdat DA gezondheid ziet als een totaalbegrip. Positieve gezondheid helpt bij het managen van de eigen gezondheid en dat doet DA met advies, producten en diensten die bijdragen aan een goede verzorging, een goede gezondheid, er zo goed mogelijk uitzien en een goed gevoel. DA maakt het mogelijk. De klant heeft de controle.

Uniek assortiment:
Het schap moet altijd vol staan en de voorraadbeheer moet op orde zijn, dit is niet onbelangrijk voor DA. Juist de unieke producten die elders in Suriname niet te koop zijn, zijn een reden voor klanten om naar DA te gaan.

Ons assortiment bestaat uit een combinatie van lokale Surinaamse producten, internationale producten en DA huismerkartikelen.
Wij bieden vertrouwde kwaliteit producten tegen zeer scherpe prijzen.
MOOI FRIS GEZOND
Iedereen wil gezond zijn en blijven. Lekker in je vel zitten, omdat je goed voor je lijf zorgt. En je schoonheid nog mooier laten uitkomen. Zodat je volop van het dagelijks leven kunt genieten. Bij DA begrijpen we dat als geen ander. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, hebben we alle producten in onze winkels daarom in drie werelden ingedeeld: fris, gezond en mooi.

FRIS
De wereld Fris staat voor het vertrouwde drogisterij assortiment, waarin alles voor je persoonlijke verzorging verkrijgbaar is.
GEZOND
Binnen de wereld Gezond treft je o.a. natuurproducten, vitamines, medicamenten en producten voor wondverzorging.
MOOI
Mooi staat voor cosmetica, verzorging en parfumerie.


DA | Voel je goed!
Nieuws & Updates
31
Dec
DIO en DA.... SAMEN VERDER!
D.I.O. en DA, twee krachtige Drogisterij winkelformules, hebben samengebundeld 400 zelfstandige drogisterijen in Nederland. D.I.O. en DA zijn overeengekomen samen te gaan werken onder 1 naam: DA. Hierdoor ontstaat een ni...
31
Dec
10 x waar je direct mee moet stoppen als je meer wilt ontspannen
Sta jij weleens stil bij de dingen die je stress geven? Ben je al helemaal zen of kan het allemaal nog wel wat meer ontspannen? Als je met deze tien dingen stopt, ben je straks helemaal relaxed. STOP MET ONNODIGE VER...
01
Apr
Van D.I.O. Flex naar D.I.O Coppename!
Wat misschien voor vele op een 1 april mop leek, was voor ons een heugelijk feit. D.I.O. Coppename heeft op 1 April 2017 haar deuren mogen openen voor het surinaamse volk. We zijn ook heel trots om aan te kondigen dat w...