Nieuws item
Wednesday, 31 December 1969 - 20:08
D.I.O. en DA, twee krachtige Drogisterij winkelformules, hebben samengebundeld 400 zelfstandige drogisterijen in Nederland. D.I.O. en DA zijn overeengekomen samen te gaan werken onder 1 naam: DA. Hierdoor ontstaat een nieuwe grote partij met voldoende concurrentiekracht in een uiterst competitieve markt in Nederland en Suriname.
En dat is goed nieuws!

Wat betekent dit voor onze klanten in Suriname?
D.I.O. gaat vanaf begin april gefaseerd haar filialen heropenen als DA. De Drogisterij met Aandacht. Een krachtigere formule met nog meer kennis om u te helpen aan de gewenste producten en het breder assortiment van het DA-huismerk.

U ontvangt als consument bij DA uiteraard nog meer persoonlijke aandacht en de keuzevrijheid die u van ons als D.I.O. gewend bent! Als DA willen wij met de uitstraling van het filiaal, onze deskundigheid, de service en onze klantgerichtheid verhogen.

Verder willen wij ook uw winkelgemak vergroten door het verhogen van de kwaliteit van onze producten en de samenstelling van het assortiment. Hierin zullen we uiteraard acties en aanbiedingen niet uit het oog verliezen omdat wij voor u nog steeds een betrouwbare partner willen zijn.

U zult merken dat onze website en onze filialen een andere uitstraling hebben. Deze transformatie zal van ons veel aandacht en inzet vragen. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u als klant hieraan geen hinder ondervindt.

Heeft u een D.I.O.-pasje, dan is deze voorlopig nog gewoon geldig. Dit geldt ook voor de reeds uitgegeven cadeaubonnen. Wij zullen u tijdig informeren wanneer en hoe uw D.I.O.-pasje omgezet kan worden naar het nieuwe DA-pasje. Uw punten worden dan automatisch op uw nieuwe DA-pasje overgezet.

In ons nieuwe jasje willen wij als betrouwbare Drogist nog meer uw winkelgemak vergroten.

Wij wensen u nog veel winkelplezier bij DIO en vanaf begin april 2019 bij DA…
de Drogist met Aandacht!