Disclaimer
De verschillende (online) communicatiekanalen in relatie tot DA zijn in beheer van de samenwerkende DA drogisterijen verenigd in Facopart B.V. Diemen. Hiertoe behoort de website www.dadrogist.sr, folders, nieuwsbrieven en andere (online) diensten.

Intellectueel eigendom
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van DA drogist. Het is niet toegestaan om de sites, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DA drogist. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Informatie, prijzen aanbiedingen en acties
De meeste aanbiedingen die in de folder of via online kanalen gecommuniceerd worden, zijn ook in alle (web)winkels te verkrijgen. Het kan voorkomen dat dit niet het geval is of dat een product snel is uitverkocht. DA Drogist behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Wijzigingen in prijs en/of assortiment en ontwerpfouten voorbehouden.

We doen uiteraard ons best om je zo juist mogelijk te informeren. Ben je toch iets tegengekomen wat niet klopt? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier.