FAQ
Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hieronder staan de meest gestelde vragen.
Het actieproduct is uitverkocht, hoe kan dat?
Actie-artikelen kunnen door de populariteit snel uitverkocht zijn. Je kunt bij een ander DA filiaal vragen of het gewenste product nog verkrijgbaar is.

Let op: nabestellen in een filiaal en het onderling leveren tussen filialen is niet mogelijk.
Kan ik een bestelling afhalen bij een winkel?
Jazeker! Je kunt een bestelling afhalen bij de deelnemende vestigingen. Veel van onze lokale DA drogisterijen zijn een afhaalpunt.
Mijn product staat er niet bij, wat nu?
Wat jammer dat jij jouw product niet (meer) kunt vinden in onze winkel. Heb je al gezocht naar een alternatief? We bieden een ruim assortiment aan producten van uiteenlopende merken. Wellicht kun je hier een goed alternatief vinden.

Onlangs is onze webshop totaal vernieuwd waarin we een zo volledig mogelijk assortiment aan onze klanten proberen aan te bieden. Omdat de nieuwe webshop nog volop in ontwikkeling is, werken wij er hard aan om ons assortiment continu uit te breiden. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd aan de webshop.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot onze webshop en de mooie acties die wij hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.